Nyitott pozíciók

a MIKRUMnál

A MIKRUM üzleti értékre fókuszáló IT megoldások teljes körű kivitelezésével foglalkozik. Olyan vállalatokkal dolgozunk, ahol a kiterjedt ügyfélkör, a vállalati méret vagy a speciális tevékenység egyedi megoldások fejlesztését teszi szükségessé.

Ott tudjuk a legtöbb értéket teremteni, ahol az ügyfél komplex megközelítést, sokrétű szolgáltatást és támogatást igényel.

Ügyfeleinknek az előkészítésben, a megvalósításban és az üzemeltetésben is támogatjuk.

HOL

vagyunk?

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
E-mail: info@mikrum.hu
Telefonszám: +36 1 490 0910

JELENTKEZÉS

*Amennyiben munkatársunk ajánlására jelentkezel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a meghirdetett állásokra való jelentkezés során személyes adatok kezelésére kerül sor, melyhez az önéletrajzod elküldésével egyben hozzá is járultál. Ezek az adatok, az önéletrajzban megadott személyes adatok, mint például: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési hely, idő, édesanya leánykori neve, lakcím, nem, iskolai végzettség, szakmai tapasztalat, esetlegesen családi állapot, gyermekek száma - és életút, fénykép, közösségi profilok hivatkozása (LinkedIn, Facebook), továbbá az önéletrajzban megadott egyéb adatok. Az adatkezelés a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontján (hozzájárulás) alapul. Az általad megadott személyes adatokat 1 évig kezeljük, kivéve, ha korábban nem kéred személyes adataid törlését a toborzas@mikrum.hu e-mail címen. Személyes adataid módosítását (helyesbítését), illetve törlését bármikor kérheted