RÓLUNK

Üzleti fókuszaink

A MIKRUM üzleti értékre fókuszáló IT megoldások teljes körű kivitelezésével foglalkozik. Olyan vállalatokkal dolgozunk, ahol a kiterjedt ügyfélkör, a vállalati méret vagy a speciális tevékenység egyedi megoldások fejlesztését teszi szükségessé.

Ott tudjuk a legtöbb értéket teremteni, ahol az ügyfél komplex megközelítést, sokrétű szolgáltatást és támogatást igényel.

Ügyfeleinknek az előkészítésben, a megvalósításban és az üzemeltetésben is támogatást nyújtunk.

Vállalati értékeink

A Mikrum értékeinek középpontjában az ügyfélélmény áll, amelyhez folyamatos fejlődés szükséges. Ahhoz, hogy ezt a változó környezetben is fenntartsuk, adaptivitásra van szükség. Hosszút távra tervezünk, azért fenntarható módon csináljuk

CSAPATUNK

CSAPATUNK

KOLLÉGÁINK ÍRTÁK

KARRIER

Dolgozz velünk!

Olyan vállalati kultúrát építünk, ahol támogatás és  összefogás révén együtt haladunk a céljaink felé. Szakmai alapokon építkezve, a munkavállalókat támogatva jutottunk el oda, hogy ma már a nagyvállalati szektor megbízható IT megoldásszállítója lehetünk.

Ha szeretnél jó csapatban dolgozni, akkor nézd meg aktuális állásajánlatainkat!

Nyitott pozícióink:

Kiválasztási folyamat

Az alábbi leírásban arról tudsz tájékozódni, hogy milyen lépéseken fogsz végig menni, ha elindulsz a Mikrumnál egy kiválasztási folyamatban: 

Az alábbi módokon jelentkezhetsz hozzánk: Mikrum honlap, LinkedIn és fejvadászok által.
Amennyiben a mi hirdetésünkre jelentkezel a honlapunkon vagy LinkedIn-en, a Mikrum HR-esével fogsz először beszélni, aki bemutatja Neked a céget és a pozíciót, valamint megkérdez Téged az eddigi tapasztalataidról. Dolgozunk együtt fejvadász cégekkel is, így, ha rajtuk keresztül érkezik a pályázatod, velük kerül sor az első körös beszélgetésre. Folyamatos kapcsolatban állunk velük, így minden fontos információt megosztunk egymással.

Bizonyos pozíciók (például Software Engineer, Project Manager) alkalmazunk online teszteket, melyeket szakértő kollégáink állítottak össze. Céljuk a szakmai tudásod felmérése.

A HR-es kör vagy a teszt után szokott sor kerülni a szakmai beszélgetésre, ahol az adott terület vezetőjével/vezetőivel találkozol.

Nagyon fontos nekünk a csapat véleménye, így az utolsó kör egy személyes team fit beszélgetés szokott lenni, ahol Te is megismerkedhetsz a leendő csapatod tagjaival és megismerheted a munkakörnyezetet.

Amennyiben a teljes kiválasztási folyamaton végig mentél és szeretnénk, ha Te lennél a Mikrum új kollégája, írásos ajánlatot adunk Számodra. Ha elfogadod, kezdődhet a beléptetési folyamat.. 😊

HOL

vagyunk?

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
E-mail: info@mikrum.hu
Telefonszám: +36 1 490 0910